خواص فوق العاده زنجبیل

بینظیر ترین خواص زنجبیل چیست؟

خواص فوق العاده زنجبیل

در این مقاله از فروشگاه سبز ، به بررسی خواص و ارزش غذایی و کاربرد های آن در طب سنتی و پزشکی و همچنین، کاربرد های آن در آشپزی و صنعت می‌پردازیم. چرا که ریشه این گیاه یکی از گیاهان دارویی معروف است که به دلیل کاربردهای متنوع مانند خواص ضد التهابی، ضد اکسیدانی و ضد عفونی آن، درسال‌های اخیر مورد توجه قرار گرفته است.

 

زنجبیل چیست؟

زنجبیل به اینگلیسی “Ginger” یک گیاه علفی است که از خانواده زنجبیلیان به شمار می‌رود. این گیاه به شدت به سرما و کم آبی حساس است و درمناطق جنوب هند که از باران های موسمی بهره میبرد میروید همچنین دارای ریشه‌های ضخیم بوده و در قالب ریشه‌های تازه، خشک شده یا پودرشده عرضه میشود. از پودر این ریشه ها که دارای طعم تند و عطر مطبوعی اند که در آشپزی به عنوان ادویه استفاده می‌شود.

 

زنجبیل در طب سنتی

ریشه این گیاه در طب سنتی طبع گرم دارد و باعث گرم شدن بدن میشود. ازجمله خواص آن در طب سنتی میتوان خواص ضد التهابی، ضد عفونی و ضد اکسیدانی اشاره کرد که باعث شده است این گیاه در درمان بسیاری از بیماری‌ها مؤثر باشد. همچنین، این ریشه میتواند در کاهش علائم سرماخوردگی، تسکین درد مفاصل و بهبود عملکرد گوارش نیز مفید باشد که در ادامه به آن ها میپردازیم.

 

*برای بازدید از صفحه خرید زنجبیل ناساب کلیک کنید*

 

خواص زنجبیل 😍

این محصول شگفت انگیز دارای فواید بسیاری است که می‌تواند برای بهبود سلامت عمومی اشخاص مفید باشد. برخی از خواص این ریشه های خارق العاده عبارتند از:

  • کاهش التهابات مفصلی و عضلانی
  • تسکین علائم سرماخوردگی و آنفولانزا
  • بهبود عملکرد گوارش
  • ضد التهاب و آرامش‌بخش
  • تقویت سیستم ایمنی
  • تسکین‌دهنده و گرم‌کننده
  • تقویت ریشه‌های مو و ضخامت آنها
  • روشن کنندگی پوست
  • کاهش لک های پوستی
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان
  • کنترل قند خون
  • خاصیت ضد باکترایی

 

عوارض مصرف زنجبیل ⚠️

استفاده از این محصول به میزان مناسب معمولاً ایمن است و مشکلی ایجاد نمیکند ، اما با اینحال در برخی افراد ممکن است عوارض جانبی به خصوص برای زنان باردار و شیرده ، نوجوانان و کسانی که دچار مشکلات قلبی و اختلالات خون ریزی یا کسانی که به تازگی عمل جراحی کرده اند رخ دهد. برخی از عوارض متداول این گیاه شگفت انگیز عبارتند از:

  • تحریک معده و مشکلات گوارشی مانند سوء هاضمه و اسهال
  • تحریک روده و افزایش ترشح صفرا
  • تعریق بیش از حد و افزایش فشار خون
  • تداخل با برخی داروها مانند ضد افسردگی‌ها
  • تشدید اختلالات گوارشی مانند ریفلاکس
  • احساس سوزش در سر دل

 

*برای خرید زنجبیل سابیده شده اینجا کلیک کنید*

 

ارزش غذایی زنجبیل 🧑🏻‍🔬

ترکیبات اصلی و اساسی این گیاه شامل انواع قندها ، چربی‌ها ، اولئورزین و ترکیبات سوزاننده می‌باشد. همچنین ۱ قاشق غذاخوری از ریشه تازه آن (معادل ۶ گرم) حاوی ۵ کالری، ۱ گرم کربوهیدرات و به مقدار ناچیزی چربی، پروتئین و فیبر می‌باشد. همچنین دارای ارزش غذایی بالایی است و حاوی مواد مغذی مهمی مانند ویتامین C، ویتامین B6، پتاسیم و منگنز است.

 

کاربرد های زنجبیل

زنجبیل در صنعت

این محصول شگفت انگیز در صنعت و پزشکی و آشپزی کاربردهای متنوعی دارد. در صنعت، عصاره این محصول برای تولید عطرها، صابون‌ها و محصولات آرایشی استفاده می‌شود.

زنجبیل در پزشکی

در پزشکی، این گیاه به عنوان یک داروی طبیعی در درمان بیماری‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

زنجبیل در آشپزی

در آشپزی، این گیاه به عنوان ادویه در تهیه انواع غذاها و نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود و به طعم و عطر آن‌ها افزوده می‌شود.

 

زنجبیل برای لاغری

مصرف این ماده به دلیل گرم کردن بدن و افزایش سوخت و ساز بدن به عنوان یکی از مکمل‌های طبیعی برای کاهش وزن مورد استفاده قرار می‌گیرد. خواص ضد التهابی و ضد اکسیدانی این محصول می‌تواند در کاهش چربی ها، تسهیل هضم و جذب مواد مغذی و کاهش اشتها مؤثر باشد.

 

زنجبیل در بارداری 🤰🏻

استفاده از این ریشه مغذی به میزان کم و مناسب در دوران بارداری میتواند مفید باشد. ریشه این گیاه می‌تواند در کاهش تهوع و استفراغ صبحگاهی کمک کند، همچنین میتواند به تسکین دردهای قاعدگی و بهبود روند قاعدگی کمک کند. با این حال، قبل از استفاده از آن در دوران بارداری، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

همچنین، در صورت داشتن حساسیت به این ماده یا تجربه عوارض جانبی ناخوشایند پس از مصرف آن در دوران بارداری بهتر است از استفاده از آن خودداری کنید و با پزشک خود در مورد جایگزینی مناسب صحبت کنید.

 

نتیجه گیری

یا توجه به فواید فراوان و دستور های مصرف بیشمار آن برای استفاده های مختلف درمانی و یا خراکی همچنان میبایست برای استفاده از این ماده مغذی به عنوان مکمل غذایی یا درمانی، دستورات و راهنمایی‌های مربوطه از طرف پزشکان را رعایت کنید و مقدار مصرف را در حد معقول و معتدل نگه دارید. همچنین در نظر داشته باشید که میبایست در صورت داشتن هرگونه بیماری مزمن یا مصرف داروهای خاص، قبل از استفاده از آن با پزشک خود مشورت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درحال بارگذاری ...